Sunday, May 07, 2006

Väsby - Assyriska

Matchen sedd under 90 minuter var fram och tillbaka, i första halvleken så ägde Väsby matchen och spelade i stort sett ut assyriska som inte riktigt fick igång det egna spelet. Andra så var det helt annorlunda, Assyriska började spela bollen och väsby fick inte låna bollen särskilt mycket.

Väsby hade två bortdömda mål.. vet inte riktigt vad man ska säga om dem. Jag tycker inte att de borde dömts bort!

Väsbys stora problem är att de är långsamma, de är långsamma i vändningarna och det känns som att de hela tiden väntar in motståndarna istället för att ge 100 procent framåt. De vet inte riktigt hur de ska passa och passar hem mitt i en början på en kontring ett flertal gånger. På mittfältet så spelar de otroligt långt ifrån varandra och borde bli mer kompakta för att få spelet att fungera bättre. Dessutom så är dem inte särskilt vassa framåt, en renodlad målskytt skulle behövas. Ösgur Yasar är en otroligt duktig spelare men har kvaliteér som enligt mig skulle passa bättre på mittfältet och idag var han i det stora hela helt osynlig. I andra halvleken så lyckas assyriska få ett riktigt fint kantspel och är betydligt farligare än Väsby, dock så har man förvånansvärt svårt att få bollen på mål. Det gäller båda lagen, nu kan underlaget ha spelat en stor roll i detta. Men alla skott och alla nickar tycktes flyga tio meter ovanför målet. Några spelare som är värda att nämnas är Thörnblom i väsby, som kämpar och vinner tillbaka bollar under hela matchen, Ongala även han i väsby var bra stundtals men försvann stora delar av matchen. Åhman fick komma in en bit in i andra och gjorde en helt okej insats dock med rätt mcyket felpass och ett skott som borde varit på mål.

Vilundavallen hade fin fint besök idag av två AIK spelare med flickvänner som tagit sig dit i det enormt fina vädret. Själv satt man precis ovanför Niklas sandberg och även örlund var på plats och även den nyskadade Per Karlsson satt där med en väldigt gipsad arm, tycker så otroligt syn om honom! Men hoppas att han är tillbaka på planen så snabbt som möjligt! Sen så satt även den återigen skadade Andreas Eriksson i gräset och tittade på matchen, otroligt synd att han inte kunde spela idag då han är en sådan spelare som skulle kunnat spela en avgörande roll.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home