Friday, April 28, 2006

Derby

Ja vad ska man säga? Djurgården blev totalt utspelade av ett taggat och välspelande AIK. AIK vann matchen på att de hela tiden pressade bollhållaren, de rullade bollen längs marken och de spelade för varandra. Det var hur länge sen somhelst som jag såg de spela såhär otroligt bra!
Det var så skönt att se!

Jag tycker att alla spelarna skötte sig utomordentligt bra och jag är imponerad över dem allihopa. Mattias Moström var riktigt duktig så länge han spelade, Niklas sandberg rensade och var stabil i försvaret, Wilton fortsätter att vara farlig framåt och Boateng.. ja det finns inga ord. Jag har vetat att han kan spela såhär hela tiden, men folk har gått emot mig och sagt att han är en finspelande diva och sånt. Igår kom svaret om vem som har rätt. Boateng var bäst på allt under hela matchen. Ett minus med honom är dock hans ständiga liggande på planen, det ser ut som att han ska dö.. han blir utburen på bår och mår sedan direkt hur bra somhelst?

På t-banan hem så hamnade jag i en vagn full med djurgårdsungomar.. som var hur arga somhelst och slog och baknade i t-banan och stod och skrek hata aik ramsor.. och eftersom jag hade min AIK tröja på mig så sa dom allting extra högt. För första gången på huuuuuuuuuur länge somhelst så kunde jag inte sluta le. för de kändes så skönt att det var de som försvarade att dif inte var så dåliga och att det inte varit straff och bla bla.. deet var inte vi som förlorade och dte var inte jag som satt och deppade på vägen hem :D jag log bara åt dem =)

HAHA vem är Batan?

Han gick från ett vinnande till ett förlorande lag :)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

aaah..Kan inte sluta spela upp 3-1 målet i mitt huvud, när apornas "klack" tystades inom loppet av några sekunder... LYCKA!

Grym blogg!
Nu ska jag bara le i flera dagar och iinte bli nervös igen förrän natten till onsdag.
Finns bara en Rikard Noooorling!

// Josefine (norra mellan)

4:28 PM  
Blogger Malin said...

haha precis samma här :)grymt med derbyt nästa vecka, krossa bajen!

haha tack så mycket kul att du tycker om den =)

4:31 PM  

Post a Comment

<< Home